Om HUN SOLO

EKSKLUSIVE KONCERTAFTENER

med kvindelige musikere

Om HUN SOLO

 

HUN SOLO er koncertaftener med kvindelige musikere, og tanken med HUN SOLO er dels at udforske det kunstneriske format ‘solokoncerten’, dels at præsentere en bredspektret palet af de mange forrygende kvindelige kunstnere, der findes i det danske musiklandskab.

 

HUN SOLO præsenterer derfor koncerter, hvor fem kvinder hver spiller en solokoncert med al den intimitet og intensitet, det indebærer. Aftenernes line-up skifter med hver HUN SOLO-turné, og musikerne præsenterer deres sange i nye og anderledes fortolkninger. En HUN SOLO-koncert er således altid en helt særlig oplevelse.

 

Idéen til HUN SOLO blev undfanget i efteråret 2015 af sangerne, musikerne og sangskriverne NANA JACOBI og KIRSTINE STUBBE TEGLBJÆRG, som sammen med ANYA MATHILDE POULSEN, tidligere DR-journalist og forfatter til bogen 'Feminint forstærket', satte premierekoncerten op.

 

Navnet HUN SOLO blev valgt med et glimt i øjet og en reference til Star Wars-figuren Han Solo, der på samme tid er en enspænder og en teamplayer.

 

HUN SOLOs premiere fandt sted på Den Internationale Kvindedag, d. 8. marts 2016, på Roskilde Musikbibliotek, med fem soloperformances af Lydmor, Maggie Björklund, Julie Maria, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi og med en efterfølgende artist talk.

 

Siden da er det gået stærkt. Interessen for formatet er vokset intenst, og HUN SOLO har spillet talrige shows på tværs af landet.

 

I 2017 kunne HUN SOLO således også opleves på Roskilde Festival og Smukfest. Ved begge festivalkoncerter var soloformatet udvidet til fuldt band med fem stærke kvindelige instrumentalister som et ekstra treat.

 

HUN SOLOs ambition er at præsentere så mangfoldigt et udvalg som muligt af de mange spændende, unikke og ekstremt kompetente kvindelige kunstnere, der findes på den danske musikscene, at fejre en nuanceret diversitet af musikalske udtryk og lade smukke, vilde, sensuelle, sårbare, stærke og seje kvindelige kunstnere udfolde deres fortællinger med power, integritet og høj kvalitet.

KIRSTINE STUBBE TEGLBJÆRG

NANA

JACOBI

ANYA MATHILDE

POULSEN

HUN SOLO KUNSTNERE

HUN SOLO

hello@hunsolomusic.com

CVR 38402137