AURA DIONE

Aura Dione har faklen og går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush. 


Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken, man finder for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde...fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”! 


Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbum Columbine fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår, hvor hun arbejdede ud fra sin egen rå essens, og efter år på turnéer og et vildt liv levet, opstår sangene nu, når hun sidder alene med sin guitar. ”I Will Love You Monday” og ”Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosaurs


Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed er der kommet en stor bunke sange ud af de mange timer med guitaren, og som Aura selv siger er hendes nye musik det ærligste og kærligste, hun kan dele med verden.