AVIAJA

AVIAJA er en grønlandsk-dansk sangerinde og DJ.


Hun har spillet på alle de største festivaler og klubber i Danmark og resten af EU og også været ansigtet udadtil på landsdækkende kampagner, der omhandler ligestilling for blandt andet Amnesty International, Redbull og Smirnoff.


AVIAJA er ambassadør for SOUNDBOKS og arbejder for Future Female Sounds.


Hun har spillet support for artister som IAMDDB og Nadia Rose og er kendt for sin høje energi og tilstedeværelse på scenen.


AVIAJA udgiver sin upcoming EP på sit eget label SIGNS. Til denne har hun teamet op med den australskfødte Amandah Wilkinson, som er producer, topliner og songwriter. Amandah Wilkinson har produceret musikken og i samarbejde med AVIAJA skrevet tekster og melodi. 


De to kvinder er begge indiginous og har fundet stor glæde ved at arbejde sammen om emner som selvkærlighed, empowerment og antiracisme gennem EP’ens feel-good electropop sange.


AVIAJAs musikalske karriere startede, da hun var to år gammel, hvor hun både sang og spillede tromme på samme tid, på hendes fars trommesæt, med hendes mors grønlandske nationalsange. Siden da har hun været med i flere bands og hendes karriere stak for alvor af, da hun begyndte at DJ’e professionelt i en alder af 18 år.