BARBRO

Barbro var i mange år livemusiker i forskellige bandkonstellationer. Sideløbende lavede hun musik kun til sig selv, som aldrig kom ud af hendes eget rum.


Det hele vendte en dag, da hun besluttede at starte et atelier for kvindelige kreative personer. Her mødte hun de to bandmedlemmer i det, der skulle blive Jenny.


Fællesskabet gav hende styrken til at give slip, have det sjovt, og ikke genoverveje alt. Hun havde altid prøvet at rette sig ind så meget som muligt, da det at være kvindelig musiker var atypisk, men pludselig fandt hun ud af, at det var en styrke.


Fordi som kvindelig musiker er du en fejl, lige så snart du træder op på scenen. Du er en fejl, fordi du ikke er en del af det normale billede. Barbro fandt ud af, at fejlen er en kæmpe styrke, for hvis du allerede har fejlet i det første, så har du uendelige muligheder. Hvis du fejler i at opretholde rammerne, så er du pludselig foruden samme. 


I Jenny begravede Barbro sig i elektroniske instrumenter, kun lyst op af LED lys. Nu slipper Barbro buret af instrumenter og forventninger, og står for første gang frem med sin musik, som hun startede med at skrive til sig selv, som handlede om at sige fra og få den selvrespekt, som hun nu har opnået.