BARBRO

Barbro var i mange år livemusiker i forskellige bandkonstellationer, og lavede sideløbende musik kun til sig selv, som aldrig kom ud af Barbros eget rum.

Det hele vendte en dag, da Barbro besluttede at starte et atelier for feminine kreative personer. Her mødte de de to bandmedlemmer i det, der skulle blive Jenny.

Fællesskabet gav styrken til at give slip, have det sjovt, og ikke genoverveje alt. Barbro havde altid prøvet at rette sig ind så meget som muligt, da det at være kvindelig musiker var atypisk, men pludselig fandt de ud af, at det var en styrke.

Fordi som kvindelig musiker er du en fejl, lige så snart du træder op på scenen. Du er en fejl, fordi du ikke er en del af det normale billede. Barbro fandt ud af, at fejlen er en kæmpe styrke, for hvis du allerede har fejlet i det første, så har du uendelige muligheder. Hvis du fejler i at opretholde rammerne, så er du pludselig foruden samme.

I Jenny begravede Barbro sig i elektroniske instrumenter, kun lyst op af LED lys. Nu slipper Barbro buret af instrumenter og forventninger og står for første gang frem med sin musik, som de startede med at skrive til sig selv, som handlede om at sige fra og få den selvrespekt, som de nu har opnået.

Barbro er non-binær og bruger pronomenerne de/dem eller bare 'Barbro'.