HUNBJØRN

HunBjørn skaber elektronisk pop i et univers, som på en gang er både råt og sårbart. Med en florlet vokal og en stor kærlighed til drømmende synthflader skaber hun en varm, catchy lyd. Men kløerne lurer lige under overfladen - i støjguitar og forvrængning; og i budskabstung lyrik om forstillelse, selvværd og miljøkrise.


Bag HunBjørn står Ulla Pihl, en af de danske kvindelige artister, som selv står bag alle dele af sangenes tilblivelse, fra komposition og tekst til selve musikproduktionen, video og udgivelse. 


Hun har udsendt de anmelderroste EP’er In Vacuo og Next Summer, hvorfra singlen 'All the Red' har nået mere end 200.000 streams og netop udgivet singlen ’Avicii’ som en forløber for et kommende albumudspil i 2021.


HunBjørn er en stærk liveperformer, der inviterer indenfor med ærlighed og åbenhed. Med stor tilstedeværelse fortæller hun historier på en naturlig og utvungen måde, mens hun med lethed bevæger sig rundt i et større elektronisk live-setup af synths og samplepads.


Med budskabsvægtige sange, smukke videoer og nytænkende interaktion med følgere har HunBjørn etableret sig med dedikerede fans verden over.