SIGNE HØIRUP WILLE-JØRGENSEN

Signe Høirup Wille-Jørgensen er en eksperimenterende vokalist, guitarist og pianist, som komponerer og performer på tværs af kunstens genrer.


Hun er Danmarks støjrockdronning som frontkvinde i de legendariske Speaker Bite Me og samtidig en kompromisløs kunstner i soloregi under navnet Jomi Massage.


Signe er med andre ord en yderst markant kvinde i dansk musik og kunst og sætter konstant nye standarder og udfordrer konventionerne.


Hun har spillet på Roskilde Festival 6 gange, skrevet musik til teater, spille-, kort- og dokumentarfilm for bl.a. Det Kongelige Teater og Zentropa. Hun har komponeret koncerter til DR Big Band, SMK og CPH:DOX, og har fire gange haft æren af at være nomineret til musikprisen Steppeulven.


Hun er desuden yderst aktiv i faglig og politisk sammenhæng. Hun sidder i Projektstøtteudvalget for Musik i Statens Kunstfond 2018-2022, har siddet i bestyrelse og div. udvalg hos DJBFA, underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og er indehaver af selskabet The Being Music.


I 2017 blev hun optaget i Kraks Blå Bog, og i 2018 debuterede hun som forfatter.