8. marts-fest på HOTEL CECIL

HUN SOLOCIETY - nyt online-fællesskab, hvor DU kan være med til at løfte diversiteten i dansk musik


HUN SOLOCIETY er HUN SOLOs online-community på Patreon,, hvor alle er inviteret med i et stort fællesskab omkring musik og større lighed.


For 49 kr. om måneden støtter du HUN SOLOs arbejde og får samtidig hver måned en unik streamet koncert, interviews med inspirerende navne og en playliste med ny musik fra nogle af de mest spændende kvinder og kvindeligheder på den danske musikscene lige nu.


BLIV MEDLEM AF HUN SOLOCIETY LIGE HER


”HUN SOLO arbejder for og har altid arbejdet for diversitet. Med den nye HUN SOLOCIETY-platform får vi mulighed for at hæve os over geografiske begrænsninger og verdens tilstand og komme længere ud med vores mission om at løfte og fejre kvinder og kvindeligheder i musik. Og vi ønsker at invitere endnu flere med på den mission. Mange vil gerne gøre noget ved den skæve kønsbalance, men ved måske ikke, hvor de skal starte. Med HUN SOLOCIETY kan man utrolig nemt være med til aktivt at gøre en forskel, simpelthen ved at abonnere, og samtidig modtager man en masse inspirerende kvalitetsmusikindhold. Vi håber på at samle en hær af mikrorevolutionære, så vi sammen kan skabe forandring,” siger Kirstine Stubbe Teglbjærg, musiker og co-founder af HUN SOLO.


Med det nye online-univers, HUN SOLOCIETY, inviterer HUN SOLO alle, der har lyst, til at være en del af et fællesskab med direkte adgang til intime koncerter fra kunstnernes eget studie/arbejdsrum (“A room of One’s Own Sessions”), interviews på skrift, podcast eller video (“Månedens Møde”), adgang til playlister med masser af god, ny musik (“Månedens Mixtape”), samt viden om tidligere tiders kvindelige musikpionerer (“Månedens Muse”). 


De “klassiske” HUN SOLO-koncerter rundt om i landet fortsætter, men med den nye platform når HUN SOLO endnu bredere ud og gør sig uafhængige af fysiske og geografiske grænser for at fortsætte arbejdet mod en bedre kønsbalance i dansk musikliv.HUN SOLO er støttet af Statens Kunstfond og KODA Kultur.