Nana Jacobi

Ingenmandsland

Format: Single

Release: 19.06.2020

Artwork: Ewa Mos


Ingenmandsland (lyt)

Med alt det der sker omkring os, kan det kun blive en heftig sommer. Nana Jacobis nye single "Ingenmandsland" resonerer, med sin pulserende, højdramatiske energi, med tiden lige nu. Lad sangen buldre ud af bilens højtalere, mens du kører gennem den danske sommer for åbne vinduer, med lun sommervind i håret, høj himmel, vildskab i hjertet og længsel brusende i blodet. 


Nana Jacobi rider bølgen efter succesen med sine to seneste singler "Et Skib" og "Sneblind", der fik radiorotationer, store playlisteplaceringer og tusinder af intense interaktioner fra fans. Nu er hun klar med sin nye, powerfulde single "Ingenmandsland", som udkommer 19. juni 2020!

 

Sangen er en højdynamisk, elektronisk popsang med et insisterende, pulserende beat der driver nummeret intenst fremad. Det er en dramatisk fortælling om én, hvis elskede, af egen vilje, forsvinder “ind i disen”. Om dette handler om misbrug, sekterisme, kriminalitet, eller måske simpelthen naturen; vildmarken, står åben for fortolkning. 


Sangen blev skrevet efter Nana havde set filmen "Into The Wild" - en film om et menneske der bevæger sig alene ud i vildmarken. Nana har dog arbejdet metaforisk med fortællingen om et menneske der vender sig væk fra det kendte og forsvinder fuldstændig uigenkaldeligt ind i det ukendte. Det handler om de heftige livsvalg mennesker ind imellem tager, til tider med store konsekvenser for både sig selv og andre. Og om at være den der står tilbage og må give slip - hvor afsindig smertefuldt det end kan være. 


Uddrag fra teksten: 


INGENMANDSLAND 

Du forsvinder ind i disen, det er dit trip 

smeltende som isen, gi'r jeg slip
jeg la'r dig gå nu, jeg vender om
går tilbage ad den vej, hvorfra vi kom 

Det er dit kald nu, jeg forstår 

og græder snot over at jeg ikke formår 

at gå dér med dig; som en mand,
der vil erobre sit ingenmandsland 


Nana Jacobi fik for år tilbage sit gennembrud med sangen "Open Sky" - en sang der har opnået en form for evergreen-status og stadig i dag spilles i dansk radio. Nana er en af grundlæggerne bag det succesfulde, innovative koncertprojekt HUN SOLO og pladeselskabet HUN SOLO RECORDS. Hun er en markant stemme i det danske debatlandskab, ikke mindst når det kommer til kønsubalancen i dansk musikliv. 


Som sangskriver er hun ofte involveret i sessions og samarbejder, senest i forbindelse med sangen "Ramadan i København", som hun skrev sammen med bl.a. Isam B (Outlandish) til Højskolesangbogen, og som mildest talt skabte stor debat i alle danske medier. 


"Ingenmandsland" er produceret af Kristoffer Søndergaard og mixet af Carsten Heller (The Minds of 99, Turboweekend, Lars H.U.G, Under Byen m.fl.). Singlen udkommer på HUN SOLO RECORDS 19. juni 2020