Sara Lew

Sunday Morning (album)


Format: Album (digital)

Release: 24.05.2019

Photo/Artwork: Jonas Bang/Lea Charbonnier


Sunday Morning (Spotify)

Sunday Morning (iTunes)


Same Old People (YouTube)

Does Anybody Listen (YouTube)

You Said (YouTube)

Sara Lewis Sørensen har i 2019 udvidet sit kunstnernavn til SARA LEW og præsenterer nu sit nye album, der er centreret omkring Saras udtryksfulde vokal og intense melodier. 


De otte numre på Sunday Morning bringer lytteren igennem eksistentielle menneskelige betragtninger pakket ind i ekstremt vellydende og drømmende rockmelodier. På titelsangen beskrives et møde med den skotske natur, og hvordan denne kom til at stå som eksempel for ro og bestandighed og med “Leave The Shed” opfordres en nær ven til at turde træde ud i det ubekendte og væk fra sikkerheden.


Singlerne “You Said” og “Does Anybody Listen” har allerede givet eksempler på Saras evne til bygge bro mellem de vedkommende tekster og den imponerende musikalitet, der er kommet efter års erfaring med at skrive sange og melodier. Om den nye udgivelse fortæller Sara selv:


”Jeg var på en rejse til de Ydre Hebrider i det nordlige Skotland med min familie, hvor jeg skrev de fleste skitser til numrene. Efterfølgende blev numrene færdiggjort dehjemme, klar til indspilning. For at lave indspilningen på en ny måde i forhold til sidste album, valgte jeg at mødes med bandet i Jakobs studie og indspille så meget vi kunne live

- for at få den sound og energi med, som vi havde opbygget til koncerterne, så det denne gang også blev en mere kollektiv proces for hele bandet. Efterfølgende rettede jeg til med dubs og færdiggjorde arrangementerne og det lydbillede jeg hørte indeni.”


Sara Lewis Sørensen debuterede som LEW med EP’en 'Drenched In Night' i 2013 og fulgte op med albummet Black Feathers i 2016.


Som uddannet guitarist fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København har Sara brugt mange år på at dygtiggøre sig på sit instrument før hun begyndte at skrive sange selv. Resultatet er en samling ekspressive rocksange med en ren dedikation og kærlighed til instrumentet som rammen for den udtryksfulde vokal.


Sunday Morning er arrangeret og indspillet live i studiet i samarbejde med Jakob Høyer (Trentemøller) og Anders Wallin (The Gun). Mix-produktion er lavet af Nis Bysted (Iceage, Choir of Young Believers) og mastering af Emil Thomsen.


Single: 'Sunday Morning' - release 24. maj 2019