HUN SOLO RECORDS


Siden 2016 har HUN SOLOs mission været at tilføre musikbranchen feminin power og kvalitet gennem unikke koncertaftener med kvindelige artister.


HUN SOLO Records er endnu en facet i diamanten.


HUN SOLO Records sigter mod at være hjemsted for unikke artister - både upcoming og etablerede navne - som kan se sig selv i HUN SOLOs værdier og har lyst til at være en del af et særligt fællesskab.


I tråd med HUN SOLOs ånd vil fokus være på projekter drevet af kvindelige kunstnere, men med en fuldstændig åbenhed over for hvem kunstnerne vælger at samarbejde med.


HUN SOLO Records er båret af samme sisterhood-feeling og samme berigende og nærende deling af erfaringer og viden, som vi har oplevet i turbusserne og backstagerummene på vores shows og turnéer.


Er du interesseret i at udkomme på HUN SOLO Records, så læs nærmere her.

SENESTE UDGIVELSER

VIL DU UDGIVE DIN MUSIK PÅ
HUN SOLO RECORDS?Er du interesseret i at udkomme på HUN SOLO Records, kan du kontakte os på label@hunsolomusic.com.


Vi får mange henvendelser og glæder os over dem alle, men kan ikke garantere svar på alt. Vi kan naturligvis heller ikke garantere udgivelse af al den musik, vi får tilbudt, men vi er altid på udkig efter nye spændende matches.


Kontakt os desuden i god tid inden ønsket releasedato.Det er vigtigt for os at kunne afsætte den nødvendige tid til at få musikken allerbedst ud i verden. Regn derfor med en tidshorisont på omkring ni måneder i øjeblikket.


Vi glæder os til at høre fra dig.

.