Lyt til 'Rapture'


Se video til 'Rapture'


Format: Single

Release: 08.05.2020

Artwork:Krisztián Buzás

Kirstine Stubbe Teglbjærg, tidligere vokalist og sangskriver i den anerkendte triphop-pionér-gruppe Blue Foundation, skaber catchy og stemningsfuld single i samarbejde med den Grammy-vindende ungarske, elektroniske duo Belau


Den nye single ‘Rapture’ udkommer 8. maj på HUN SOLO Records i Danmark og udgives i resten af verden af Belau, som forløber til deres 2. album ‘Colour Waves’.


Om samarbejdet udtrykker Kirstine: “Da Belau kontaktede mig i sensommeren sidste år, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville skabe en sang med dem. De arbejder med et koncept om at slå sig sammen med “forskellige stærke og talentfulde kvinder der skaber ægte og unik kunst”, hvilket er flot i tråd med HUN SOLOs mission.Jeg blev draget af Belaus ubesværede elektroniske og organiske lyd, og de har været inspireret af Blue Foundation, så det var jo et fint udgangspunkt for et kunstnerisk møde.”


Belau har tidligere samarbejdet med bl.a. legendariske Zero 7’s Sophie Barker, og har haft flotte features i f.eks. Clash Magazine, BBC Radio 1, Vents Magazine, RX-musik, HBO og mange flere.


“Rapture er skrevet ud fra et ønske om at gøre op med blindt knokleri og dét at tvinge ting igennem med viljens kraft, uden eksempelvis at lytte til kroppens signaler eller tage hensyn til andre. Sangen udtrykker en længsel efter at udfolde livet på en helt anden måde, der er mere fri, (selv)kærlig og nydelsesfuld - i stort og småt. ‘Rapture’ er jo skrevet før Corona-krisen, hvor verden med ét gik i stå. Mange mennesker er i denne periode begyndt at tænke over nye måder at bruge deres liv på, som er mere nærende for dem selv, for andre og for kloden. Temaerne i ‘Rapture’ taler ind i dette billede. Sangen udtrykker en længsel efter en sammensmeltning med naturens rytmer, både fysisk og symbolsk og efter en ny måde at være i verden på, hvor man hverken driver rov på sig selv, klodens ressourcer eller andre mennesker”, fortæller Kirstine.


‘Rapture’ udkommer på HUN SOLO Records d. 8. maj 2020.