Lyt til 'Alting strømmer nu'Format: Single

Release: 19.03.2021

Artwork:Mads Emil Smedkjær


Katrine Stochholm udsender sin femte og sidste single fra sit kommende album 'Verden Består af Samlinger af Stykker'


Den nye single 'Alting Strømmer nu' er et catchy, elektronisk og dansabelt poptrack, der gennem metaforer som smeltende is og spirende forår udforsker følelsesmæssig forløsning. Perfekt til radio og playlister - mere end nogensinde har verden brug for et opmuntrende og energigivende forårshit som dette.


“Jeg stod og så på, at isblomsterne på min rude var i gang med at smelte, og at de ændrede form, og fik lyst til at skrive en sang om det billede, fordi det er et både smukt og sjældent syn,” siger Katrine Stochholm.


Som komponist, pianist og medstifter af bandet Under Byen etablerede Katrine Stochholm sig omkring årtusindeskiftet som international, nyskabende artist.


“Nogle af de mest originale toner siden Carl Nielsen,” skrev Ekstra Bladet dengang, og Rolling Stone kaldte bandet “one of the best bands in the world.”


Siden gik Katrine solo og med debuten i 2016 lagde hun igen anmeldere og lyttere ned. Rolling Stone var “Still obsessed”, og herhjemme blev albummet 'Danser Til Radio' kåret som et blandt de fem bedste danske album i Dagbladet Information.