Lyt til 'Som et dyr'


Format: Single (radio edit)

Release: 03.02.23

Ny, stærk elektronisk sang fra Nana Jacobi


Release af radio-edit, spektakulær musikvideo, GAFFA covergirl, og koncert i
København! Nana Jacobi indtager 2023 med høj fart.


3. februar udkommer et radio-edit af sangen ‘Som et Dyr’ - første sang på Nana Jacobi’s album ‘Elvira Sange’, med alle sangene fra tv-serien ‘Elvira’. Serien er netop nu aktuel på Viaplay, og sangen er at finde på introen af seriens sidste og afgørende episode.


Ugen efter udkommer en ekstravagant og markant musikvideo til sangen, med medvirken fra en internationalt anerkendt artist indenfor kontemporær cirkusperformance og costumedesign Michiel Tange van Leeuwen, skudt og editeret af den polske fotograf og illustrator Ewa Mos. Med denne musikvideo tager Jacobi musikken med tilbage til sit eget kunstneriske univers.


For selvom albummet ‘Elvira Sange’ er skrevet til tv-serien, er albummet også Jacobi’s femte soloalbum, hvor hun fortsat udforsker den elektroniske og dramatiske linje, hun og produceren Kristoffer Søndergaard lagde med hendes succesfulde album ‘Magnet Sky’ fra 2021. Hun blev headhuntet til at skrive sange til serien, fordi at man ønskede hendes lyd som seriens musikalske profil, og musikken rummer derfor i den grad stadig Jacobi’s særegne musikalske udtryk, hvor markante, danske tekster og store, melodiske vokaler møder musikalske landskaber af nuancerede synth-mønstre, tung synthbas og sitrende, boblende, elektroniske beats.


10. februar spiller hun og band koncert på Rust i København, hvor man for første gang får mulighed for at opleve Elvira Sange live, og dermed også den nye udgivelse ‘Som Et Dyr’, der tekstligt leger med overgangen mellem menneske og dyr. Ved koncerten vil man desuden kunne opleve nogle af de stærkeste sange fra Magnet Sky albummet. Jacobi har ry for at være en nærværende og gåsehudsfremkaldende liveperformer, og med sig på scenen har hun sample & synth wizard Mads Demant samt guitar fænomenet Una Skott.


Nana Jacobi er i øvrigt coverwoman på denne måneds forside af GAFFA, med en stor
portrætartikel og fotoserie inde i bladet. En kæmpe anerkendelse for en independent artist, og one-woman-army som Nana Jacobi, som har bygget sin karriere op udelukkende via hårdt arbejde og års kontinuerlige udgivelser af virkelig gode sange!