Lyt til 'Sunday Morning'Format: Single (digital)

Release: 24.05.2019

Photo/Artwork: Jonas Bang/Lea Charbonnier


Singlen 'Sunday Morning' er titelsangen fra Sara Lews nye album, et album kendetegnet af Saras udtryksfulde vokal og intense melodier.


De første skitser til albummet blev til på øgruppen De Ydre Hebrider ved Skotlands nordvestlige kyst, og titelnummeret skildrer den skotske naturs dybe ro og bestandighed. Sara siger om nummeret:


"'Sunday Morning'er en fortælling med udgangspunkt i en særlig oplevelse jeg havde, da jeg var på De Ydre Hebrider i Skotland med min familie. Naturen der er storslået. Vi boede i et hus omgivet af uendelige bjerge fulde af mystik og rundt om var Atlanterhavet, der dagligt skiftede mellem ebbe og flod på smukkeste vis. Ved ebbe kom havbunden frem som den fineste lyse sandstrand. Jeg gik en tur ude på grunden og pludselig stod jeg midt i en regnbue. Sangen tager udgangspunkt i denne oplevelse og beskriver billeder fra denne natur omkring mig. Og hermed også en tankerække bygget op på en relation og historik til et andet menneske der omsider har fundet ro og nyt liv."