OM OSHUN SOLO er en koncertvirksomhed, et label og et online fællesskab.


Vi arbejder for at skabe mere lighed og diversitet i dansk musik.


Det gør vi med:


  • HUN SOLO Records: Vores pladeselskab
    Hvor vi udgiver musik med kvinder og kønsminoriteter.


  • HUN SOLO Live: Vores koncertkoncept
    Hvor vi arrangerer solokoncerter med kvinder og kønsminoriteter. På den måde præsenterer vi den store kvalitet og mangfoldighed, der er i det musik, der skabes af kvinder og kønsminoriteter i dansk musik.


  • HUN SOLOCIETY: Vores online fællesskab
    Hvor vi udkommer på platformen Patreon med månedligt musikindhold i form af artikler, videointerviews og kuraterede playlister.MISSION


HUN SOLO bygger på værdier om diversitet, kvalitet og ligestilling.


Vores ønske i HUN SOLO er at være kurator, hjemsted og netværk for unikke artister - både upcoming og etablerede - som kan se sig selv i HUN SOLOs værdier og har lyst til at være en del af et særligt fællesskab båret af samme sisterhood-feeling, som vi har oplevet i turbusserne og backstagerummene på vores shows og turnéer.


I tråd med HUN SOLOs ånd er vores fokus på kunstneriske projekter drevet af kvinder og kønsminoriteter, men med en fuldstændig åbenhed over for, hvem du som kunstner vælger at samarbejde med.MØD OSHUN SOLO


Nana Jacobi

CO-founder, musiker og sangskriver

nana@hunsolomusic.com

Mathilde Skov Jensen

mathilde@hunsolomusic.com

Hjemmesideredaktør og kommunikation

Kira Buur

SoMe

kira@hunsolomusic.com

Emilie Becker Buhl

Musik- og playlistekurator

emilie@hunsolomusic.com

Nicoline Ulrichs Olsen

HUN SOLOCIETY-skribent

nicoline@hunsolomusic.com

HUN SOLO startede ud som et koncertkoncept og havde premiere på Den Internationale Kvindedag d. 8. marts 2016 med fem soloperformances fra Lydmor, Maggie Björklund, Julie Maria, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi plus en talk.


I 2017 kunne HUN SOLO opleves på Roskilde Festivals tredjestørste scene, Avalon, og ved Smukfest. Ved begge koncerter var soloformatet udvidet til fuldt band sammensat af fem kvindelige instrumentalister fra forskellige danske bands.


HUN SOLO fejrer hvert år 8. marts og markerer Den Internationale Kvindedag med musikken i centrum, masser af feststemning, talks ogkvindelige DJs.


Bl.a. har vi fejret 8. marts i samarbejde med Sex & Samfund og musikorganisationen DJBFA, hvor talk'en Lyt til en kvinde stillede skarpt på sexisme i anmeldelser, og hvordan normer for køn og krop spiller ind i modtagelsen af kvinders kunst.


I samarbejde med PlanBørnefonden har HUN SOLO flere gange markeret FNs Internationale Pigedag d. 11. oktober med koncerter på venues som Vega og Bremen.


Udlandet har også haft bud efter HUN SOLO. På invitation fra Den danske ambassade i Pakistan har HUN SOLO bl.a. spillet i Islamabad og Karachi.

VORES HISTORIE

HUN SOLO-grundlæggere: Kirstine Stubbe Teglbjærg (t.v.), Nana Jacobi (midt) og Anya Mathilde Poulsen (t.h.)