OM OS

MØD OSHUN SOLO


Kirstine Stubbe Teglbjærg

CO-founder, musiker og sangskriver

kirstine@hunsolomusic.com

Nicoline Ulrichs Olsen

Journalist

nicoline@hunsolomusic.com

Nana Jacobi

nana@hunsolomusic.com

CO-founder, musiker og sangskriver

Mathilde Skov Jensen

mathilde@hunsolomusic.com

Journalist

Emilie Becker Buhl

emilie@hunsolomusic.com

Musik- og playlistekurator

HUN SOLO havde premiere på Den Internationale Kvindedag d. 8. marts 2016 med fem soloperformances fra Lydmor, Maggie Björklund, Julie Maria, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi plus en talk.


I 2017 kunne HUN SOLO opleves på Roskilde Festivals tredjestørste scene, Avalon, og ved Smukfest. Ved begge koncerter var soloformatet udvidet til fuldt band sammensat af fem kvindelige instrumentalister fra forskellige danske bands.


HUN SOLO fejrer hvert år 8. marts og markerer Den Internationale Kvindedag med musikken i centrum, masser af feststemning, talks ogkvindelige DJs.


Bl.a. har vi fejret 8. marts i samarbejde med Sex & Samfund og musikorganisationen DJBFA, hvor talk'en Lyt til en kvinde stillede skarpt på sexisme i anmeldelser, og hvordan normer for køn og krop spiller ind i modtagelsen af kvinders kunst.


I samarbejde med PlanBørnefonden har HUN SOLO flere gange markeret FNs Internationale Pigedag d. 11. oktober med koncerter på venues som Vega og Bremen.


Udlandet har også haft bud efter HUN SOLO. På invitation fra Den danske ambassade i Pakistan har HUN SOLO bl.a. spillet i Islamabad og Karachi.

VORES HISTORIE